Σκούπα Ρομπότ Teesa SMART VAC 2 Μαύρη

DM-TSA5050
€ 128,50
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: € 103,63

Σκούπα Ρομπότ Teesa SMART VAC 2 Μαύρη
Εάν ξοδεύετε τον χρόνο σας καθημερινά καθαρίζοντας για να ανανεώσετε τα δάπεδά στο σπίτι σας, έχουμε έναν βοηθό για να το κάνει για εσάς! Γνωρίστε το ρομπότ καθαρισμού TEESA SMART VAC 2.

3 λειτουργίες καθαρισμού
Το Teesa SMART VAC 2 διαθέτει 3 λειτουργίες καθαρισμού. Μπορείτε να επιλέξετε να καθαρίσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, κατά μήκος της άκρης και να καθαρίσετε τυχαία. Ενεργοποιήστε τον βοηθό σας όποτε θέλετε και αφήστε τον εαυτό σας να κάνει τις καθημερινές δουλειές!

Αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού
Το ρομπότ καθαρισμού Teesa SMART VAC 2 είναι εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα καθαρισμού, το κέντρο του οποίου είναι η υποδοχή αναρρόφησης στο κάτω μέρος της συσκευής. Χάρη στη ρυθμιζόμενη ισχύ αναρρόφησης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δάπεδό σας θα είναι πάντα τέλεια καθαρό.

Αυτόματη επιστροφή στο σταθμό
Όταν επιλέγετε ένα ρομπότ καθαρισμού Tees, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας ή όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει σημαντικά, η ηλεκτρική σκούπα επιστρέφει μόνη της στη βάση σύνδεσης.

Λειτουργικός βοηθός
Όπως όλα τα ρομπότ καθαρισμού, το ρομπότ SMART VAC 2 δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Η συσκευή έχει χαμηλό προφίλ, χάρη στο οποίο μπορεί εύκολα να καθαρίσει το πάτωμα κάτω από χαμηλά έπιπλα. Επιπλέον, η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Teesa είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό των περισσότερων τύπων σκληρών δαπέδων και χαλιών με κοντές πασσάλους.

Ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο HEPA
Έχετε κάποιο πρόβλημα αλλεργίας και δεν ξέρετε ποιο ρομπότ καθαρισμού θα είναι κατάλληλο για εσάς; Επιλέξτε ένα μοντέλο με φίλτρο HEPA που μπορεί να παγιδεύσει σωματίδια βρωμιάς, ιούς, βακτήρια και άλλα μικρόβια. Απολαύστε καθαρό δάπεδο και καθαρό αέρα στο σπίτι σας.

Ηλεκτρική σκούπα στο τηλεχειριστήριο
Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Teesa διαθέτει τηλεχειριστήριο στο σετ, το οποίο θα σας επιτρέψει, μεταξύ άλλων, να εντοπίστε το γρήγορα, ξεκινήστε ή διακόψτε τον καθαρισμό, υποδείξτε την κατεύθυνση που απαιτεί καθαρισμό, ρυθμίστε την ισχύ αναρρόφησης και οδηγήστε τη συσκευή στη θέση σύνδεσης.

Λεπτομέρειες Προϊόντος


Βάρος3.1 kg
Διαστάσεις42 × 11.5 × 35.5 cm
Κατασκευαστής 

Αποστολή & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

Η gtmed σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες αξίας 150,00€ και άνω (στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται προϊόντα με βάρος πάνω από 6 κιλά)

Η παραγγελία σας αποστέλλεται για τα περισσότερα προϊόντα μέσω courier ( Comvos Express ), ενώ τα ογκώδη ή βαριά προϊόντα άνω των 8 κιλών αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία (TransCombi Express), μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για το κόστος των μεταφορικών).

Το δέμα παραδίδεται όπου εσείς επιλέξετε σε 3-5 μέρες.

Χερσαίοι Προορισμοί

Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 150€ τα μεταφορικά είναι 5€ έως 5 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται + 1€.

Νησιωτικοί Προορισμοί

Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 150€ τα μεταφορικά είναι 10€ έως 5 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται + 2€.

Μεταφορική για ογκώδη και βαριά προϊόντα: Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και ο πελάτης ενημερώνεται για αυτό πριν την αποστολή των προϊόντων.  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.

Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν μικρή απόκλιση. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από την μεταφορική εταιρία ή για λόγους ανωτέρας βίας.
Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα.

Μετά τη διευθέτηση και αποστολή της παραγγελίας σας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται παρακάτω:
  • Οι παραγγελίες αποστέλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε όλες τις παραγγελίες εντός των καθορισμένων προθεσμιών, αφού προηγουμένως επιβεβαιωθεί η παραλαβή της πληρωμής.
  • Παράδοσης εντός 3-5 εργάσιμων ημερών
  • Εξαιρούνται οι παραδόσεις Σάββατο και Κυριακή
  • Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδώσουμε εντός της προθεσμίας που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που σας προκαλείται από καθυστερημένη παράδοση ή για καθυστερημένες παραδόσεις ως αποτέλεσμα πράξεων Courrier που είναι πέρα από τον έλεγχό μας

Πολιτική Επιστροφών

Όταν τα αγαθά έχουν ήδη αποσταλεί, πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα και στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση:

GTMED ΝΕΟΧΩΡΛΗΣ Γ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Χρωματοπωλείο
Μακεδονομάχων 10, Καλοχώρι,
57009, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τηλ. 2310 78919

Δεν χρειάζεται να μας δώσετε κανένα λόγο για την ακύρωση της σύμβασής σας ούτε θα πρέπει να καταβάλετε ποινή. Μόλις παραλάβουμε τα αγαθά, θα πιστώσουμε τον αγοραστή μέσα σε 48 ώρες με την τιμή αγοράς μείον τυχόν χρεώσεις διεκπεραίωσης. Μπορείτε να ακυρώσετε τη σύμβασή σας μαζί μας για τα προϊόντα που παραγγείλατε οποιαδήποτε στιγμή.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@gtmed.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε απορία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.gtmed.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε . Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία, την ευθύνη των προς πώληση προϊόντων τη φέρει ο έμπορος. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που αγοράζει ο καταναλωτής καλύπτονται από ελάχιστη διετή νομική εγγύηση. Συνεπώς, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που θεωρεί ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία, να αποστείλει το προϊόν στον εκάστοτε έμπορο και στη συνέχεια ο έμπορος να αναλάβει τη διαδικασία εξακρίβωσης ή μη των λεγομένων του πελάτη (την εξακρίβωση την κάνει είτε το κατάστημα το ίδιο είτε ο κατασκευαστής/εισαγωγέας). Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει επιδιόρθωση του προϊόντος ή αντικατάσταση του προϊόντος ή μείωση της τιμής ή ακύρωση της σύμβασης και πλήρη επιστροφή του ποσού που κατέβαλε. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό τότε απλά επιστρέφεται στον καταναλωτή. Επίσης, στην περίπτωση που ο πελάτης αποστείλει ένα ελαττωματικό προϊόν στο κατάστημα, τότε πληρώνει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής. Αν το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, τότε τα έξοδα αποστολής οφείλει το κατάστημα να τα αποζημιώσει τον πελάτη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ