Κύλινδρος Τ8000

KY-KYLINDROS-T8000
€ 24,19
Τιμή με ΦΠΑ: € 30,00

Ο Τ8000 είναι ο ανθεκτικότερος κύλινδρος σε επιθέσεις παραβίασης με τεχνικό τρόπο ( άριστη τεχνολογία αντι-χειραγώγησης ) και λόγω της σχεδίασης του, εγγενώς αντι-bumping. Δεν υπάρχει τρόπος να παραβιαστεί με αυτήν την μέθοδο.

Για αποστολές σε νησιά & και δυσπρόσιτες περιοχές που αφορούν προϊόντα ογκώδη & με βάρος άνω των 3 κιλών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το συνολικό κόστος μεταφορικών, καθώς ενδέχεται να είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Λεπτομέρειες ΠροϊόντοςΕίναι κύλινδρος MIKTΗΣ τεχνολογίας, με παραδοσιακούς ατσάλινους πίρους και ελατήρια ( κατηγορίας 304) και ομοαξονικά δαχτυλίδια, που κάνουν πολύ δύσκολη την ζωή όποιου θέλει να τον παραβιάσει.
Η πρωτοποριακή αυτή σχεδίαση και κατασκευή , επιτρέπει την ομαλή και εύκολη εισαγωγή του κλειδιού στον κύλινδρο, με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής του να είναι πολύ μεγαλύτερη από τις 100.000 χρήσεις, ιδιότητα που τον κατατάσσει στην έκτη και μεγαλύτερη κατηγορία διάρκεια ζωής των ευρωπαϊκού τύπου κυλίνδρων.
Με δύο πίρους καρβιδίου βολφραμίου σε κάθε πλευρά, διαθέτει μία πολύ ισχυρή άμυνα ενάντια στην διάτρηση.
Το κλειδί είναι κατασκευασμένο από Cupronickel με προστατευόμενο προφίλ για ελεγχόμενη αναπαραγωγή των κλειδιών.
Ο κύλινδρος διαθέτει επίσης κάρτα ασφαλείας ιδιοκτήτη, για τον έλεγχο της αντιγραφής των κλειδιών.
Συνοδεύεται από ένα κλειδί εγκαταστάτη και πέντε κλειδιά χρήστη.
Με ενεργή ασφάλεια, πλήθος διαφορετικών συνδυασμών κλειδιού περισσοτέρων από 100.000, κατατάσσεται στην έκτη κατηγορία ασφαλείας (με μέγιστο το 6) και σε συνάρτηση με την ελεγχόμενη αναπαραγωγή των κλειδιών, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν από τους ασφαλέστερους κυλίνδρους της αγοράς.

Αποστολή & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα τα παραλάβετε στην πόρτα του σπιτιού σας από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Παραγγελίες που δεν αφορούν ογκώδη προϊόντα επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 5€. Ισχύει για όλη την Ελλάδα. (Η χρέωση αντικαταβολής είναι επιπλέον 3 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: η αντικαταβολή είναι τρόπος πληρωμής και όχι τρόπος αποστολής)

Για αποστολές σε νησιά & και δυσπρόσιτες περιοχές που αφορούν προϊόντα ογκώδη & με βάρος άνω των 3 κιλών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το συνολικό κόστος μεταφορικών, καθώς ενδέχεται να είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μετά τη διευθέτηση και αποστολή της παραγγελίας σας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται παρακάτω:
  • Οι παραγγελίες αποστέλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε όλες τις παραγγελίες εντός των καθορισμένων προθεσμιών, αφού προηγουμένως επιβεβαιωθεί η παραλαβή της πληρωμής.
  • Παράδοσης εντός 3-5 εργάσιμων ημερών
  • Εξαιρούνται οι παραδόσεις Σάββατο και Κυριακή
  • Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδώσουμε εντός της προθεσμίας που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που σας προκαλείται από καθυστερημένη παράδοση ή για καθυστερημένες παραδόσεις ως αποτέλεσμα πράξεων Courrier που είναι πέρα από τον έλεγχό μας

Πολιτική Επιστροφών

Όταν τα αγαθά έχουν ήδη αποσταλεί, πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα και στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση:

GTMED ΝΕΟΧΩΡΛΗΣ Γ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Χρωματοπωλείο
Μακεδονομάχων 10, Καλοχώρι,
57009, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τηλ. 2310 78919

Δεν χρειάζεται να μας δώσετε κανένα λόγο για την ακύρωση της σύμβασής σας ούτε θα πρέπει να καταβάλετε ποινή. Μόλις παραλάβουμε τα αγαθά, θα πιστώσουμε τον αγοραστή μέσα σε 48 ώρες με την τιμή αγοράς μείον τυχόν χρεώσεις διεκπεραίωσης. Μπορείτε να ακυρώσετε τη σύμβασή σας μαζί μας για τα προϊόντα που παραγγείλατε οποιαδήποτε στιγμή.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@gtmed.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε απορία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.gtmed.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε . Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης.

Η www.gtmed.gr δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ