Αναβάθμιση Κλειδαριών Πορτών Ασφαλείας

ART-ANAVATHMISH-KLEID
€ 0,00
Τιμή με ΦΠΑ: € 0,00

Αναβαθμίστε την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού ή του γραφείου σας, αντικαθιστώντας την κλειδαριά της με ένα ολοκληρωμένο σύστημα νέας τεχνολογίας!
H Artist, καινοτόμος εταιρία στον χώρο της κατασκευής θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και εσωτερικών πορτών, έχει δημιουργήσει και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλειά σας. Η ύπαρξη νέων διαρρηκτικών εργαλείων και τα αυξανόμενα κρούσματα διάρρηξης επιβάλλουν πλέον την αναβάθμιση της κλειδαριάς της θωρακισμένης πόρτας σας, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι και η οικογένειά σας ή το γραφείο σας δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο από επίδοξους διαρρήκτες.
Με υψηλή τεχνογνωσία και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναβάθμιση της κλειδαριάς και της δικής σας θωρακισμένης πόρτας. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και δώστε στο σπίτι και την επιχείρησή σας την προστασία που αξίζει!
Για την αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας και προστασίας του χώρο σας, σας παρέχουμε:

 • Τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας σε όλη τη Θεσσαλονίκη με ένα απλό τηλεφώνημα.
 • Αντικατάσταση κλειδιών ασφαλείας (τα παλιάς τεχνολογίας τύπου χρηματοκιβωτίου, με τα οποία έχουν σημειωθεί σωρεία διαρρήξεων σε πολλές συνοικίες στη Θεσσαλονίκη με νέου τύπου με κωδικούς.
 • Επισκευή Κλειδαριών αλλά και κυλίνδρων ασφαλείας
 • Τοποθέτηση Κλειδαριών Εισόδου για την ασφάλεια της πολυκατοικίας σας
 • Συστήματα κλειδαριών Access Control σε συνδυασμό με κωδικό και κάρτα για εισόδους κτιριακών συγκροτημάτων
 • Αφαλoύς – κυλίνδρους κλειδαριών ασφαλείας
 • παραβίαστη Κλειδαριά Νέας Τεχνολογίας, την οποία οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης προτιμούν όλο και πιο πολύ το τελευταίο καιρό.

Για αποστολές σε νησιά & και δυσπρόσιτες περιοχές που αφορούν προϊόντα ογκώδη & με βάρος άνω των 3 κιλών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το συνολικό κόστος μεταφορικών, καθώς ενδέχεται να είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 
Καλέστε μας στο 2310 789190 για τιμή!
 

Λεπτομέρειες Προϊόντος


Αποστολή & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα τα παραλάβετε στην πόρτα του σπιτιού σας από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Παραγγελίες που δεν αφορούν ογκώδη προϊόντα επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 5€. Ισχύει για όλη την Ελλάδα. (Η χρέωση αντικαταβολής είναι επιπλέον 3 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: η αντικαταβολή είναι τρόπος πληρωμής και όχι τρόπος αποστολής)

Για αποστολές σε νησιά & και δυσπρόσιτες περιοχές που αφορούν προϊόντα ογκώδη & με βάρος άνω των 3 κιλών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το συνολικό κόστος μεταφορικών, καθώς ενδέχεται να είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μετά τη διευθέτηση και αποστολή της παραγγελίας σας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται παρακάτω:
 • Οι παραγγελίες αποστέλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε όλες τις παραγγελίες εντός των καθορισμένων προθεσμιών, αφού προηγουμένως επιβεβαιωθεί η παραλαβή της πληρωμής.
 • Παράδοσης εντός 3-5 εργάσιμων ημερών
 • Εξαιρούνται οι παραδόσεις Σάββατο και Κυριακή
 • Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδώσουμε εντός της προθεσμίας που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που σας προκαλείται από καθυστερημένη παράδοση ή για καθυστερημένες παραδόσεις ως αποτέλεσμα πράξεων Courrier που είναι πέρα από τον έλεγχό μας

Πολιτική Επιστροφών

Όταν τα αγαθά έχουν ήδη αποσταλεί, πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα και στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση:

GTMED ΝΕΟΧΩΡΛΗΣ Γ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Χρωματοπωλείο
Μακεδονομάχων 10, Καλοχώρι,
57009, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τηλ. 2310 78919

Δεν χρειάζεται να μας δώσετε κανένα λόγο για την ακύρωση της σύμβασής σας ούτε θα πρέπει να καταβάλετε ποινή. Μόλις παραλάβουμε τα αγαθά, θα πιστώσουμε τον αγοραστή μέσα σε 48 ώρες με την τιμή αγοράς μείον τυχόν χρεώσεις διεκπεραίωσης. Μπορείτε να ακυρώσετε τη σύμβασή σας μαζί μας για τα προϊόντα που παραγγείλατε οποιαδήποτε στιγμή.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@gtmed.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε απορία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.gtmed.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε . Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης.

Η www.gtmed.gr δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ