ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€ μέχρι 6 κιλά 

Η εταιρία


Το GTMed είναι ένα τεχνικό πολυκατάστημα, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καλύψει ανάγκες που αφορούν σε ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός, τεχνικό εξοπλισμό, είδη κιγκαλερίας, χρώματα και βερνίκια καθώς και οτιδήποτε αφορά την ανακαίνιση ή την κατασκευή του σπιτιού, όπως δομικά και επισκευαστικά υλικά, σφραγιστικά και συγκολλητικά, σιλικόνες, κόλες κ.α.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης και διάφορα οικιακά είδη, όπως καθαριστικά, απλώστρες, δοχεία τροφίμων, εργαλεία κουζίνας, και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και έπιπλα, προϊόντα ψύξης - θέρμανσης, αξεσουάρ μπάνιου, πλακάκια κ.α.

Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη κήπου όπως χλοοκοπτικά, έπιπλα κήπου, γλάστρες και κασπώ, ψησταριές bbq, εργαλεία χειρός και προϊόντα αποθήκευσης.

Σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη με έμφαση στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες.

Είμαστε σίγουροι πως η τεράστια γκάμα των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές μας, καθώς και η άψογη εξυπηρέτησή μας, θα σας αφήσουν ικανοποιημένους από την επιλογή σας.

Ρωτήστε μας για οτιδήποτε ψάχνετε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Go to Top